Bladerdeeg is een fijn product die ik maar al te graag in de vriezer heb liggen. Altijd handig als er iemand op visite komt want in een handomdraai heb je iets lekkers bij de koffie!
Deze keer bakte ik snelle kaneelbroodjes met appel. Buiten het feit dat je ze snel maakt, waren ze ook snel weg ;-)
(Het recept).
Pictures © By Marloes Thuis
Dat ziet er heerlijk uit zeg! Jammer genoeg hebben wij geen vriezer want bladerdeeg hapjes zijn inderdaad zo ideaal!
BeantwoordenVerwijderenZit er in jullie koelkast ook geen klein vriesvakje? Ik zou echt niet meer zonder kunnen ;-)
BeantwoordenVerwijderenMet knakworstjes en veel curry, mmmmmm!
VerwijderenHaha Ageeth, zit jullie vriezer vol met bladerdeeg hapjes gevuld met knakworst en curry... LEKKER :-)
VerwijderenLOL Met bladerdeeg natuurlijk!
VerwijderenHeerlijke combinatie en veeeeeel minder werk dan appeltaart!
BeantwoordenVerwijderenIk ga het boodschappenlijstje maar eens aanvullen ;-)
;-)
VerwijderenDit moet wel lekker zijn. Dat kan niet missen. Ga ik eens proberen!
BeantwoordenVerwijderenDat is het zeker :-) Je kan er ook nog pecannoten bij doen en als finishing touch wat glazuur streepjes eroverheen laten lopen... HEERLIJK!
VerwijderenJij weet wel wat lekker is hoor ik ;-)
VerwijderenJazeker ;-)
Verwijderen