3.9.14

Van ruilen komt huilen, maar niet altijd!

Zoals jullie wellicht al wel weten, ben ik nog maar een prille blogger die me het fenomeen "Bloggen" nog iets meer eigen moet maken. Inmiddels volg ik met veel plezier al een aantal leuke blogs die mij inspireren en waar ik vooral vrolijk en blij van word.
Eén van die leuke blogs is de blog van Wimke! Wimke is een creatieve, jonge moeder die ontzettend veel leuke zelfmaakideeën heeft en deze via haar blog graag met je deelt. Regelmatig post ze een DIY waaraan je kan zien dat ze een grote liefde koestert voor het zelfmaken!
Vlak voordat wij op vakantie gingen schreef ze een erg leuk stukje op haar blog over:
"De vakantiesouvenir: het vriendschapsarmbandje (ruilen?)". Om het zomervakantiegevoel nog even vast te houden deed ze hierin een oproepje. "Zullen we ruilen?". Het verhaal deed mij denken aan mijn jeugdvakanties en heb ik gereageerd op haar oproepje. Ik kreeg vrijwel meteen een leuke reactie terug. Het was op de valreep want na mijn mailtje waren al haar zelfgemaakte armbandjes vergeven! Leuk, ik kon nog net meedoen met dit leuke projectje! Daarna bedacht ik mij pas, dat ik nog nooit een vriendschapsarmbandje had gemaakt... "Lang leve YouTube!".
Ik knoopte bij het zwembad, aan tafel, 's ochtends met een kop koffie, en tussen de uitstapjes door... ik kon er geen genoeg van krijgen :-)
Uiteindelijk heb ik er tijdens onze vakantie een vijftal geknoopt. Een proefexemplaar, deze werd voor onze Mees. Eén voor Madee, een erg leuk meisje die mij een zelfgemaakt loom armbandje cadeau gaf op onze vakantiebestemming en tevens het naamgenootje van één van de dochtertjes van Wimke is! De laatste drie waren bestemd voor Wimke en haar dochtertjes Bente en Madee!
Toen we terug waren van weggeweest, heb ik de armbandjes meteen naar Wimke en haar meiden verzonden... Ik kreeg er een mooi zelf geknoopt armbandje voor terug! Onze Mees vond hem zo mooi en mega cool, dat ik besloot het armbandje aan hem te geven! Wimke bedankt en je hebt gelijk... een handgemaakt cadeautje via de post is i.d.d. het feestje van de dag!
Pictures © By Marloes Thuis

2 opmerkingen:

 1. Hey Marloes,

  Wat een lieve woorden! *bloos*
  Hartstikke bedankt hiervoor.

  Liefs Wimke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Wimke,

  Graag gedaan, ik vond het erg leuk om mee te doen! Als je weer eens zo'n leuke idee hebt...
  dan houd ik mij graag aanbevolen :-)

  Groetjes Marloes

  BeantwoordenVerwijderen