29.9.14

Happy Autumn!

Zo zien wij de herfst het liefst! Een heerlijke zonnige herfstdag!
We hebben op deze zonnige zondag heerlijk in de tuin gewerkt. Mees heeft op het veldje walnoten gezocht voor een eventuele "Brownie met walnoten uit eigen tuin", een heerlijk recept van de blog Toilylu! Haha, Mees vond er uiteindelijk maar drie, ik geloof niet dat dat er genoeg waren voor deze Brownie taart. Wel vond hij een aantal tamme kastanjes en hazelnoten waar hij een poppetje mee maakte.
Mijn zus en zwager kwamen een hapje eten en we konden zowaar tot (redelijk) laat buiten zitten bij het vuur, kaarsjes aan en een heerlijk wijntje! Van ons mogen dit soort dagen en avonden vaker komen in de herfst! Ik wens iedereen een "Happy Autumn!" Pictures © By Marloes Thuis

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je naar m'n recept verwijst!
  Mooie foto's heb je gemaakt. Het is
  te zien dat jullie nog heerlijk hebben genoten van
  het prachtige weer. 3 noten is inderdaad een 'magere' oogst......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan, jouw Brownie recept lijkt ons dan ook superlekker! Wij wonen in een groene wijk (haha, ook veel gras), met veel fruit- en notenbomen dus wie het eerst komt wie het eerst maalt ;-)

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je het recept van Alet hebt gemaakt, ik ga het ook maken. Ik moest wel lachen om jullie oogst. Wij wonen ook in het groen, maar kunnen veel kastanjes rapen en geen noten te zien. Je foto's geven mooi weer wat je schrijft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door die magere oogst hebben wij het recept van Alet nog niet uitgeprobeerd ;-) Wij moesten ook erg lachen om die drie noten! Misschien maar gewoon kopen ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijke foto's! Wat is de herfst toch fijn he?! Ik heb vroeger ontzettend veel poppetjes gemaakt van kastanjes en saté prikkers. En spinnewebben van kastanjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die spinnenwebben van kastanjes zijn ook hier jeugdsentiment! Op school bij onze Mees hingen vorig jaar 28 spinnenwebben en één soort ei... mag jij raden welke hij gemaakt had ;-)

   Verwijderen