6.10.14

Kussenpost

Gisteravond toen ik in bed wilde stappen, vond ik een heel lief briefje op mijn hoofdkussen! Hij was daar neergelegd door Mees. Hij had mij al een aantal dagen beloofd om zijn kamertje op te ruimen maar bleef dit maar uitstellen tot grote ergernis van mij. Zeker nadat ik tot twee keer toe uitgleed over rondslingerende Playmobil en mij een weg moest zien te banen om bij zijn gordijnen te komen, was mijn maat vol. De rek was eruit, er moest opgeruimd worden!
Zo gezegd zo gedaan zou je zeggen... NOT! Bij alles wat ik in mijn handen had en waarvan ik dacht "dit kan wel weg", riep hij: "Nee mama dat mag niet weg!" Zucht! Wat ik even in een uurtje dacht te klaren, heeft me uiteindelijk een halve zondag gekost en een hoop compromissen!
Maar als je dan 's avonds je bed in wil stappen en je vindt daar "kussenpost", weet je weer waar je het allemaal voor doet! Zo lief XxX


Pictures © By Marloes Thuis

4 opmerkingen:

 1. Ik kan dat gevoel zo terughalen. Mijn oudste zoon deed dat ook, briefjes schrijven. Ze zijn er allemaal nog. Heerlijk hè Marloes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik bewaar ze ook! Ook van onze oudste hebben we er een aantal die hij eens op ons hoofdkussen heeft gelegd :-)

   Verwijderen
 2. Ja, zoiets maakt alles weer goed he! Zo Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt wel, ik kan dan ook nooit lang boos blijven... en dat is maar goed ook!

   Verwijderen