8.7.14

Gevulde paprika's met een Marokkaans tintje

Zodra het even kan koken wij graag buiten. Zelfs als het regent staan wij nog vaak buiten te grillen, mits het niet stormt! Ja, dan gaat ook bij ons de lol er een beetje vanaf.
Wij zijn verzot op de smaak van gegrilde groenten, vlees en of vis. Van de geur alleen al loopt het water ons in de mond! Ik word dan ook altijd erg blij van heerlijke recepten die je ook buiten kan bereiden, zoals dit vegetarisch recept met gegrilde paprika's. Of je nu altijd vegetarisch eet of elke week een vleesloze dag inlast, met dit overheerlijke recept mis je het vlees echt niet!
Mocht je geen barbecue of buitenkeuken hebben, dan kan je dit gerecht ook maken zonder de paprika's te roosteren (wel iets minder spectaculair!) door ze eerst even te blancheren voordat ze gevuld de oven in gaan. (Het recept).





Pictures: © By Marloes Thuis

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen