3.4.15

Supercat Tattoo

We zaten samen in de woonkamer toen we de brievenbus hoorden klepperen. Mees rende naar de gang en kwam helemaal enthousiast terug en riep: "Ja, daar is mijn tatoeage!". Zelfs hij herkent inmiddels de prachtig verzorgde feestpakketjes van Ageeth Mooij!
Om de periode tot het begin van de lente op te fleuren gaf zij gedurende vier weken, elke week een weggever op haar blog 'Ogenzalf'. Ik viel als een blok voor haar Temporary Tattoos Give Away! Met name voor de tattoo Supercat. Deze vond ik stoer en grappig tegelijk. Ik moest meteen aan onze jongste denken en omdat ikzelf jaren geleden al een kleine tatoeage heb laten zetten, wilde ik deze Supercat graag winnen voor onze stoere Mees! Wat blijkt... we vielen in de prijzen! Ageeth had zelfs voor Mees een speciale stoere jongens envelop gemaakt met daarin leuke paaskaarten en stoere stickers. Maar het meest onder de indruk was onze telg toch wel van zijn nieuwe coole tattoo.
Ageeth hartstikke bedankt, Mees is er mega blij mee!


Pictures © By Marloes Thuis

6 opmerkingen:

 1. LOL
  Graag gedaan en zo'n ontvangst is helemaal superdepuper!
  Jammer dat het slijt, want deze past precies bij Mees!!
  Geweldig model (jongen met "schnor"), Fantastische foto's Marloes en Mees!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hijzelf vindt hem echt super mega cool en niet geheel onbelangrijk om te weten... hij zit er inmiddels al een paar dagen op en hij ziet er nog perfect uit!!! Prima kwaliteit dus :-)

   Verwijderen
 2. Anoniem3.4.15

  haha super leuke foto's en een top tattoo!
  fijne paasdagen, groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's van Super Coole Mees met Super Coole Tattoo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Alet, Ik vond deze tattoo ook echt bij hem passen :-)

   Verwijderen