18.12.14

45

Ja ja, vanaf vandaag ben ik 45!
Jeetje, toen ik klein was vond ik mensen van 45 heel erg oud :-)
Eerlijk is eerlijk, ik vergeet wat vaker dingen, het gaat allemaal wat stroever en ik heb nog echt geen grijze haren ;-)
Lang leve de haarverf!
Ondanks die kleine onhebbelijkheden, denk ik dat wij tegenwoordig hardop mogen zeggen dat wij toch een stuk hipper zijn dan de veertigplussers van vroeger!
Hoewel... soms misschien iets te hip! Toen ik laatst zoonlief mijn nieuwste legging showde, wees hij me erop dat ik echt geen 16 meer ben ;-)

Maar dat mag de pret van het ouder worden niet drukken. Vanochtend toen ik Google opende, werd ik al feestelijk ontvangen! En eindelijk mocht ik het mooie pakketje van Ageeth van blog Ogenzalf, openmaken die hier al een paar dagen op de piano klaarlag tot vandaag...

Ageeth, hartstikke bedankt voor je mooie zelfgemaakte verjaardagsslinger! Hij blijft voorlopig gewoon hangen :-)
En niet te vergeten, mega bedankt voor het prachtige (snij) plankje met Hertje! Een schot in de roos!
Ik voel mij vandaag wel heel erg jarig! XxX


Pictures © By Marloes Thuis

8 opmerkingen:

 1. Wat leuk van Google! We hebben elkaar laten weten wanneer we jarig zijn en daar hoort een feestelijke envelop bij. Er is ook een Kerstenvelop onderweg, dus ik hoop niet dat het overdone is. Mijn ervaring is dat jarigen in de tweede helft van december er een beetje bekaaid vanaf komen. Ik hoop dat je een hele fijne verjaardag hebt! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de eerste helft van december ook, mijn zus is op 6 december jarig en vooral in onze kindertijd herinner ik mij dat dit niet altijd even leuk voor haar was. Ikzelf vier eigenlijk mijn verjaardag al jaren niet echt meer vanwege alle kerstdrukte!

   Verwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Marloes! Hoop dat je een leuke dag hebt gehad in je veels te jonge legging en lekker de slingers hebt opgehangen :)) Wat een gezellig kadootje dat plankje en je cake foto's zijn top! Zo mooi krijg ik de kaarsjes er nooit op...(op de foto bedoel ik natuurlijk :)) groetjes! x Yzette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankjewel Yzette! Wat die foto betreft, op veel camera's heb je bepaalde standen die je kan gebruiken bij het fotograferen van b.v. kaarslicht. Ik maak vaak meerdere foto's in verschillende standen/belichtingen en kies daarna de mooiste uit :-)

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd Marloes! Dat zijn fijne verjaardagsplaatjes! Hopelijk had je een fijne dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Denies! Ik heb een feestelijke dag/avond gehad, zelfs de klas van onze jongste heeft voor me gezongen!

   Verwijderen
 4. Hopenlijk was het een fijne dag gisteren. De foto's zien er in ieder geval al erg gezellig uit.

  Prachtige slinger van Ageeth. En het plankje trouwens ook. Je hebt je foto's mooi bewerkt, hoe doe je dat? Leuk gedaan, Lijkt wel een schilderij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een geslaagde dag gisteren! Ik heb bij deze foto's gebruik gemaakt van bepaalde filters van Photoshop.

   Verwijderen