14.3.15

I ♥ ARUBA (3)

Vandaag, precies een week geleden, zette ik weer voet op Nederlandse bodem. Hoewel de jetlag inmiddels plaats heeft gemaakt voor het normale ritme, zit mijn hoofd nog regelmatig aan de andere kant van onze bol! Beelden van het prachtige eiland passeren regelmatig de revue zoals de Hooiberg die zich ongeveer in het midden van het eiland bevindt. Deze berg is niet de hoogste berg maar door haar ligging in een verder vlak gebied wel de meest opvallende. Ook een tropische regenbui die op het ene moment echt met bakken uit de lucht komt vallen, om even later weer te verdwijnen als sneeuw voor de zon staat vers in mijn geheugen. De vriendelijke mensen, de vrolijk gekleurde huisjes... in gedachten zie ik ze nog keer op keer! Ook heb ik enorm genoten toen mijn vriendinnetje me mee nam naar een Spa & Wellness om zo samen ons 25 jarig jubileum te vieren. We hebben er een uitgebreide voetbehandeling gehad inclusief nagels lakken, voortreffelijk geluncht en een heerlijke massage ondergaan...
Het was echt mega ontspannend! Tussendoor mochten we gebruik maken van de prachtige zwembaden met uitzicht op zee, die ook bezocht werden door een aantal leguanen ;-) Er dook er zelfs ééntje bij ons in het zwembad bij!
Het onbeschrijfelijke aqua blauwe water van de zee, de witte stranden, de pelikanen die de zee indoken om zo vis te scoren, mijn eigen appartementje in de paradijselijke tuin van mijn vriendinnetje, de honden die stiekem over de muur uitbraken, alle geluiden, geuren en de gezelligheid van geliefde vrienden hebben bijgedragen aan deze onvergetelijke trip naar Aruba waar ik weer heel lang op kan teren!



















Pictures © By Marloes Thuis

10 opmerkingen:

  1. Het is een feest om met je mee te genieten, Marloes! Dank je wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, wat lief dat jij dit zo zegt, graag gedaan Ageeth! Een weekje Aruba kan ik iedereen aanbevelen :)

      Verwijderen
  2. Een mooie vriendschap om te koesteren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker weten Alet! Sommige vriendschappen zijn voor het leven :)

      Verwijderen
  3. Dear Marloes,
    I would like to walk with open shoes (and with happy nails :-) ) and my son would like to swim with leguans (he is very impressed!)
    Beautiful Pics!!
    xox Kerstin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties

    1. Danke Kerstin! Aber sagst du dein sohn, dass, obwohl der Leguan eine gefährliche escheinung ist, dies tatsächlich nichts tut ;-)

      Verwijderen
  4. Wat een leuke blog van jou week hier.
    Het was een hele fijne tijd, met weer een heleboel momenten die ik koester.
    Op naar de volgende 25 jaar!
    Blij dat ik jouw vriendin ben.
    X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maris, Ik ga er bijna van blozen :) ! Ik vond het ook een fantastische week bij jullie waar ik weer lang op kan teren! Ik sluit me helemaal aan bij de volgende 25 jaar ♥! Liefs Loes XxX

      Verwijderen
  5. Wat krijg ik veel zin in vakantie van deze fotos! Wat heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig hebben we momenteel ook hier plezier van het lentezonnetje ;-)

      Verwijderen