10.9.14

De Kaaij voor All4Small

Afgelopen weekend stond het Cultureel Terras De Kaaij Nijmegen geheel in het teken van sponsoring voor All4Small.
All4Small is een initiatief van de afdeling Neonatologie (de Intensive Care voor pasgeborenen) van het Amalia Kinderziekenhuis van het Radboudumc, vanwege 60 jaar kindergeneeskunde in Nijmegen en 25 jaar behandeling van pasgeborenen in het kinderziekenhuis. De doelstelling van All4Small is via structurele sponsorwerving geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar de bloedsomloop van pasgeborenen. (Source: De Kaaij)

Zo was er bijvoorbeeld een vintage markt! De kleine ondernemers verkochten hier o.a. Kunst, (vintage) kleding, woonaccessoires, sieraden en nog veel meer. Zo kocht ik bij "StudioZIPP" een prachtig kussenhoesje gemaakt van vintage stofjes dat helemaal past in ons interieur.
Ook snuffelde wij bij de sieradenkraam van "Dilli". Mocht ik daar toch zomaar een gratis armbandje uitzoeken! De meiden vertelde dat iedereen die die dag de moeite nam om uitgebreid bij hun kraampje te kijken, een gratis armbandje mocht uitzoeken om zo meer naamsbekendheid te krijgen. Natuurlijk hebben we nog een exemplaar gekocht en ook hiervan ging er een deel van de opbrengst naar All4Small!
Een geslaagde middag voor een goed doel!Pictures © By Marloes Thuis2 opmerkingen:

  1. Ziet er gezellig uit.
    En ik vind je nieuwe aanwinsten mooi. En zoiets is natuurlijk dubbel zo leuk als je er
    een goed doel mee steunt!

    BeantwoordenVerwijderen