16.7.15

Piñata Birthday Treat

Onze kleine grote knul is inmiddels 9 jaar geworden en afgelopen maandag heeft Mees zijn klas getrakteerd op zelfgemaakte 'Piñata Ice Cream Cones'!
Elk jaar weer vind ik het leuk om een originele, creatieve traktatie te bedenken. Niet om andere ouders de ogen uit te steken maar puur omdat ikzelf hier ook veel plezier aan beleef. Ik vind het altijd weer een uitdaging om iets te bedenken wat leuk is om te zien en het moet natuurlijk ook lekker zijn om te krijgen! Het is nou eenmaal superleuk om creatief bezig te zijn, zeker met iets wat eetbaar is ;-) Misschien komt mijn liefde voor het maken van traktaties voort uit mijn jeugd. Er is mij maar één traktatie bijgebleven, dat was een koekblikje (die ik overigens nog steeds in mijn bezit heb) gevuld met van die gekleurde dropstaafjes, in mijn jeugd ook wel snotpinnen genoemd. Nou, ik geloof niet dat ik dit echt feestelijk vond ;-) (Het recept).


Pictures © By Marloes Thuis
4 opmerkingen:

 1. Ik kan me zelfs geen verjaardags-traktaties voor op school herinneren!
  Marloes, deze mooierds vergeet Mees echt nooit meer. Wat een leukerds (en wat zullen andere ouders van je balen ;-)
  Ga het bewaren voor de jongste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankjewel Ageeth! Ouders kunnen deze traktatie ook maken, moeten ze gewoon even een kijkje nemen op mijn blog ;-)

   Verwijderen
 2. Wat weer een super toffe traktatie.
  Ben ik blij dat Mees een maandje eerder jarig is als Lynn. Dit idee ga ik (net als vorig jaar) vast en zeker weer gebruiken!
  Snotspinnen????? nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem24.8.15

  Super leuk en origineel idee!! ga ik onthouden!!

  BeantwoordenVerwijderen